Bulgarian  English 
  VarSys
 
Здравейте,

Казвам се Антон Томов и съм събственик на Варсис ООД. В тази страница на кратко ще изложа няколко причини, с които до сега негласно сме се конкурирали на пазара на компютърна електроника с други фирми от колегията. Сега сме решили да ги оповестим официално в сайта си като част от политиката ни за да могат да стигнат до широката публика.

Както всички, които имат компютри от години знаят - техниката в цял свят е еднаква или с минимални разлики. На фона на невероятно конкурентния пазар в България стои постоянно въпроса как да се отличим от останалите. Кое ни прави по-добри при наличието на немалък брой сериозни и добре работещи фирми. В тази връзка, ще изброя 10 ползи от работата с нас:  Най-ниска цена 
за стока налична на склад, можем да предложим цена, която няма аналог за същите параметри на сходни лаптопи с лицензен софтуер. Средната стойност е около 200 лева под пазарната. Това е особено актуално за фирми, които държат да си купат техниката си с лицензен софтуер. Нашата техника на 90% от това, коато продаваме е с лицензна операционна система и антивирусна програма.

   Обратно изкупуване
във всеки един момент, дори повреден при покупка на нов. Често се случва тахника, която не върши работа на даден клиент защото е морално остаряла, бавна за него да върши работа на друг. Това поражда търсене от страна на съответните сегменти с клиенти - основно на хората с по-ограничен бюджет. Често няма предлагане за такава техника, защото не може да се намери по стандартен дистрибуторски канал. От друга страна покупката от случаен друг човек е рискова. Техниката понякога е с много сериозни забележки - често пъти скрити. Там е и нашата роля - да отсеем некачественото, неработещото, да профилактираме техника и да я върнем на пазара с гаранция директно от нас.

  Връщане до 14 дни
подмяна с друг който Ви харесва или връщане на парите при определени условия /условията ще ги опишем в статията/. Ако техниката не Ви хареса, можете да я върнете в 14 дневен срок. Трябва да е в ненарушена опаковка, напълно изправна без външни драскотини, белези или дефекти. В противен случай се оценява като употребявана и се узкупува на база пазарна към момента цена. Възможна е и подмяна с доплащане до по-висок клас, като се доплаща само разликата.

  Минимална  две години  гаранция
за нови преносими компютри.

  Удължаване на гаранцията
до 5 години. Възможно е удължаване на гаранцията с доплащане до 5 години за определени модели техника и при условия, наложени от производителя. В случаите, когато го правим изцяло за наша сметка условията са по договаряне.

  Застраховка на техниката
по желание на клиента се поддържа възможност стоката да се застрахова. Условията на застраховане ще бъдат публикувани на специална страница в сайта ни в най-близко време.

  Оборотен лаптоп
за работещите, които се нуждаят, основно за фирми и хора, които пътуват се осигурява оборотна техника.

  90% от лаптопите ни на склад са с лицензен Windows за същата цена на конкуренцията или по-ниска!!!

  Подбор на стоките
внимателния подбор на стоките в продуктовата ни листа, Ви лишава от възможността да направите грешка. Като фирма с добре развит собствен сервиз ние имаме статистика, коя техника се поврежда повече от нормалното и при какви обстоятелства. Накратко - ПРИ НАС НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ КУПИТЕ ВСИЧКО! Има неща, които ще откажем да Ви продадем. Може в настоящата криза да прозвучи самонадеяно, но се надяваме да бъде оценено от хората, които държат на качеството. Съвременната форма на търговия с оторизирани сервизи предполага покупка на всичко от който и да е търговец. Ние като малка фирма сме открили, че чистата продажба без оглед какво се продава прогонва клиентите. Това могат да си го позволят веригите, защото тях не ги интересува дали стоката се поврежда. Интересува ги да продават колкото може повече. При нас, обаче клиентът идва и ни държи отговорни ако сме препоръчали волно или неволно некачествена стока.

  Социална отговорност на фирмата ни към партьори, служители, крайни клиенти
за много хора, една фирма е основно източник на печалба и по-добър жизнен стандарт. Обикновено така разсъждават хора, които никога не са имали и управлявали дори най-малка пазарна структура. За нас фирмата ни е източник основно на социална отговорност. Тя се изразява в редовното заплащане на персонала ни, осигуряване на отпуски по кодекса на труда, фиксирано, твърдо обявено и спазено работно време, редовно плащане на доставчиците ни без забавяне, осигураване на комфорт и доверие на клиентите ни и не на последно място плащане на данъци. Някой ще каже, че това са неща, които се подразбират. И ние ще се съгласим. Въпросът е и дали се спазват :). Тук можем да се похвалим, но смятаме, че е по-добре хората които работят с нас и за нас да го направят ако имат желание.

Това са 10 от възможните причини да си закупите техника от нас. Надяваме се да имате много повече и ако желаете да ни ги кажете и да ги публикуваме в сайта си с вашето име и снимка. Мълчанието за нас също е ценно, защото най-ценни са клиентите, които са просто доволни. Не държим да ни хвалят, но ни е приятно ако го правят.

ТЪРСИ В КАТАЛОГА
Филтрирай по марка
Количка
Общо
0 лв.
Общо с ДДС:
0 лв.
Вход за клиенти
Вие не сте логнат.