Bulgarian  English 
  VarSys
 
Варсис ООД е директен вносител на мобилни телефони. Основните ни модели са смартфони, които копират като функционалност и се доближават като дизайн на внушителни марки като Nokia, Blackberry, Sony Ericsson. Разбира се не можем да ги сравним с оригиналите. Нашите телефони са в бюджетните класове. Хубавата новина, е че покриват напълно и най-претенциозните изисквания като функционалност включително на клиенти, които търсят бизнес клас апарати. Такива са моделите AirMate Е77, AirMate V809 - със и без GPS. Тъй като моделите посочени в нашия сайт се произвеждат по изцяло наша заявка, ние моделираме функционалността им според текущите нужди на пазара. За заявки през Web Site-a ни правим съществени отстъпки. Нужно е да се регистрирате и да направите заявката, цената е по ниска и с начислен транспорт за наша сметка в цялата страна. Безплатният транспорт важи само за стоки до 1 кг. и с ниско обемно тегло.

1. Евтини смартфони
Конкретен пример е задълбочаването на кризата при крайния клиент и намалената покупателност на хората. Ние отговаряме на новите изиквания с два нови модела:
AirMate X100. Той представлява

копие на Blackberry, с две сим карти, но без WiFi, телевизор и няколко други по несъществени екстри. Естествено поддържа интернет, но само платен - GPRS интернет през операторите. Той е планиран в ценови клас до 150 лева.

2. Бюджетен модел за работа и възрастни хора
Другият бюджетен модел е насочен към възрастните хора с намален капацитет на зрението. Както е известно цветните дисплеи без специално антирефлексно покритие на слънчева светлина много трудно се виждат. Там е силата на монохромните дисплеи. Макар и с ниска резолюция, те се виждат отлично на слънчева светлина, харчат малко от батерията. Телефонът изкарва до 10 дни в режим на повикване с едно зареждане!


Моделът
AirMate OB66 е с огромни бутони, с едър шрифт на екрана, специален бутон за включване и изключване, отделен бутон за фенерчето, паник бутон. Паник бутонът е в оранжево, голям и към него се настройва телефонен номер. При натискане набира номера като същевременно изпраща и SMS. Моделът е на цена до 110 лева и на промоция поемаме транспортните разходи за наша сметка до всяка точка в България.

3. Бюджетни смартфони 
Смарт телефоните се делят на два основни вида - с Touch Screen (сензорни и обикновени тъч екрани) и с QWERTY (компютърна клавиатура). Първите са много подходящи за социално ориентиран тип клиенти, които обичат да общуват, да сърфират в интернет и социални мрежи като Facebook. Такива са моделите на Apple iPhone и всички техни производни, на другите марки като Nokia и Sony Erocsson, Samsung Galaxy. Нашите решения се наричат AirMate V809 (със и без GPS и карти на България), V808, V819 (очакват се към края на Февруари 2011). Очакваме и реплика на iPhone 4, която от завода производител в Китай рекламират като 99% копие на оригинала. Моделът е със сензорен дисплей!

Вторите за базирани на флагмана в сегмента Blackberry. Естествено всяка голяма марка си има подобно решение. Нашето се нарича AirMate E77 и е хибрид между Nokia E72 и Blackberry. Разликата е, че нашето е с 2 СИМ карти, телевизор, 2 батерии по 1200 MAh и WiFi. Поддържа Skype, Facebook, Opera и др. Java базирани приложения.     

ТЪРСИ В КАТАЛОГА
Филтрирай по марка
Количка
Общо
0 лв.
Общо с ДДС:
0 лв.
Вход за клиенти
Вие не сте логнат.