Bulgarian  English 
  VarSys
 

Варсис ООД преработва принтери, разкодира принтери и ги превръща от негодни за пълнене с неоригинален тонер, в такива, които стават за презареждане.Типичен принтер (мултифункционално устройство) е Samsung SCX-4300. Устройството е с толкова добре защитени чипове на тонер касетите, че е абсолютно нерентабилно да се пробвате да ги разкодирате. Затова ние го преработваме от модел Samsung SCX-4300, в модел Samsung SCX-4200, който е много добре познат от доста години и става за зареждане. Ако имате такова устройство от промоцията ва Vivacom (BTC) - можете да го донесете при нас и да ви го трансформираме в Samsung SCX-4200. Услугата струва 48 лева с ДДС. Частите, които подменяме - това са специални чипове са на стойност 40 лева. Така за 84 лева с ДДС ще получите пълноценно работеща машина, която можете да зареждате във всяка фирма, която се занимава с рециклаж на тонери.

Ако ви е необходим такъв мултифункционален принтер, можете да го закупите от нас разкодиран на стойност 275 лева с ДДС. Както ще се убедите ако поразгледате пазара на Samsung SCX-4300 - средната му стойност е около 240-245 лева. Закупувайки го от нас, разкодирането ви излиза 30 лева с ДДС.

Друг принтер, който продаваме без да се налага да го разнасяте по фирмите за консумативи, за да ви го разкодират всеки път при зареждане е Samsung ML-1640. След като се намеси наш специалист - принтерът престава да иска скъп оригинален консуматив. Можете да го зареждате, където пожелаете без да се разнася и устройстово, както обикновено става за да се ви заредят касетката. Предлагаме го разкодиран на цена 165 лева с ДДС или ако вече е закупен и не ви върши работа услугата струва 30 лева с ДДС.

Xerox 3100 - принтер, копир, скенер и факс. Това устройство е прекрасно, ако се ползва с оригиналния консуматив и ужасно за разкодиране. Все пак ние се справяме с него, но губите част от функционалността на менютата му. Основните му функции на принтер, копир, скенер и факс обаче работят след сваляне на защитата му. Недостатъкът е, че трудно се намират барабани за касетите му и са скъпи. Това предполага от време на време да си купувате все пак оригинален консуматив.

НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВ!!!!!

При нас можете да заредите следните нови модели на Samsung:


1. Samsung SCX-4600, Samsung SCX-4623, Samsung ML-1910, Samsung ML-1915 - цената ни е 32 лева с ДДС без да се налага да купувате супер скъпия чип за тонер касетката.

2. Samsung ML-1660, ML-1665


ТЪРСИ В КАТАЛОГА
Филтрирай по марка
Количка
Общо
0 лв.
Общо с ДДС:
0 лв.
Вход за клиенти
Вие не сте логнат.